ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

FC Groningen wederom ingedeeld in categorie 3

De voetbalbond heeft per jaar drie meetmomenten om de gezondheid van de clubs in het betaalde voetbal te peilen. Ook tijdens de vorige drie meetmomenten zat FC Groningen in categorie 3. De meeting van nu betreft de categorie-indeling naar aanleiding van de door de betaald voetbalorganisaties ingediende halfjaarcijfers 2015/2016. Drie categorieënDe KNVB hanteert bij de indeling drie categorieën. FC Groningen balanceerde tijdens de meetmomenten in de afgelopen seizoenen continu op de grens van categorie 2 en 3, bestaande uit de financieel gezonde én meest gezonde clubs. Enkele financiële cijfers kunnen er in de score van de punten al…

Lees verder op FC Groningen.nl: FC Groningen wederom ingedeeld in categorie 3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *