ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Bijl, Baas en Oldenburger tekenen contract; De Vos vastgelegd

In het perscentrum van Euroborg waren de drie spelers aanwezig, die de volledige opleiding van FC Groningen doorliepen en inmiddels tot de selectie van FC Groningen onder-23 behoren. Hun ouders en vriendinnen waren eveneens present bij het officiële moment van de ondertekening van contracten (in viervoud). OldenburgerManager technische zaken Peter Jeltema sprak spelers en ouders toe en begon met vleugelaanvaller Kasper Oldenburger, die in de laatste competitiewedstrijd van afgelopen seizoen een kruisbandblessure opliep. “Je bent afgelopen seizoen het gevecht aangegaan en dat heb je gewonnen. Helaas heb je nu te kampen met een blessure die…

Lees verder op FC Groningen.nl: Bijl, Baas en Oldenburger tekenen contract; De Vos vastgelegd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *