ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Oefenprogramma FC Groningen onder-23 bijna rond

BV Cloppenburg en Werder Bremen o23 zijn twee buitenlandse tegenstander in de voorbereiding. Daarnaast wordt gespeeld tegen amateurverenigingen HHC Hardenberg (Tweede Divisie), Be Quick 1887 (Derde Divisie Zondag, onder voorbehoud), FC Assen (Eerste Klasse Zondag). Andere tegenstanders zijn AZ o23 (Tweede Divisie), Cambuur 2 (Reservecompetitie) en competitiegenoot Almere City o23 (Derde Divisie Zaterdag). In het weekend voorafgaand aan de competitiestart wordt nog een negende oefenduel gespeeld door de ploeg van trainer Alfons Arts, die eerder deze week zijn contract bij FC Groningen met twee seizoenen verlengde. Oefenprogramma voorbereiding 2016/2017Vrijdag 1 juli, 19.30 uur: FC Groningen o23 – Be Quick 1887…

Lees verder op FC Groningen.nl: Oefenprogramma FC Groningen onder-23 bijna rond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *