ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

FC Groningen en Arts verlengen met twee jaar

Met dit team – dat vanaf komend seizoen FC Groningen onder-23 heet – speelt Arts in het seizoen 2016/2017 in de Derde Divisie Zaterdag van de nieuwe voetbalpiramide van de KNVB. Arts is inmiddels in verschillende functies al een aantal jaren verbonden aan FC Groningen. AnalysesHij assisteerde eerder Paul Raveneau in het seizoen 2013/2014 als trainer bij de Beloften en keerde later terug in de opleiding van de Trots van het Noorden, waar hij assistent werd bij FC Groningen B2 van trainer Sander van Gessel. Daarnaast verzorgde Arts voor de technische staf van het eerste elftal analyses van…

Lees verder op FC Groningen.nl: FC Groningen en Arts verlengen met twee jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *