ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Weerzien met Chery en Lukkien in voorbereiding

De voorbereiding is doorspekt met tal van ontmoetingen met oude en nieuwe bekenden. Zo is de eerste wedstrijd tegen RWE Eemsmond in Zandeweer een weerzien met het combinatieteam, dat sinds 2009 inmiddels traditiegetrouw de eerste oefentegenstander van de Trots van het Noorden is. De oefenpartner is samengesteld uit spelers van de zeven amateurclubs uit de gemeente Eemsmond. StockholmOp zondag 3 juli reist de eerste selectie onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Ernest Faber af voor een driedaags bezoek aan Stockholm. Hier staat op maandagavond 4 juli een ontmoeting gepland met de oude club van Simon Tibbling: Djurgårdens IF, de…

Lees verder op FC Groningen.nl: Weerzien met Chery en Lukkien in voorbereiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *