ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

‘Kom naar Euroborg om je eigen vaste plek uit te kiezen’

“Vorige week hebben de eerste selectie en het Beloften-team het voetbalseizoen 2015/2016 afgesloten. Het eerste elftal deed dit in Beerta in een oefenduel met amateurvereniging THOS. Dat werd een zeer geslaagde avond, waarop meer dan 1.300 mensen afkwamen. Het bevestigde dat FC Groningen in de regio nog altijd een grote aantrekkingskracht heeft en leeft. Onze complimenten aan de organisatie van THOS. De mensen in Beerta hadden het uitstekend voor elkaar, zeker in de wetenschap dat deze wedstrijd pas in een laat stadium definitief georganiseerd kon worden.” Afscheid“Na de wedstrijd tegen THOS vertrokken de spelers op vakantie….

Lees verder op FC Groningen.nl: ‘Kom naar Euroborg om je eigen vaste plek uit te kiezen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *