ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Van de Looi tekent voor twee jaar bij Willem II

Van de Looi was de afgelopen drie seizoenen hoofdtrainer van FC Groningen en eindigde in Euroborg met zijn ploeg telkens in de top-8. In 2015 won FC Groningen de eerste hoofdprijs in de clubhistorie, de KNVB-beker. Daarnaast bereikte Groningen een jaar eerder ook al Europees voetbal, door het winnen van de play-offs. Eind januari van dit jaar maakte Van de Looi zijn vertrek bij FC Groningen kenbaar. Op de website van Willem II zegt hij over zijn nieuwe aanstelling: "Na zestien mooie jaren bij FC Groningen was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Die heb…

Lees verder op FC Groningen.nl: Van de Looi tekent voor twee jaar bij Willem II

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *