ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Vanaf woensdag 25 mei keuze uit mooie plekken in Euroborg

Voor het seizoen 2016/2017 hebben, ruim twee maanden voor aanvang van de competitie, zich al ruim 11.000 seizoenkaarthouders verzekerd van een plek in het stadion. We vinden het geweldig dat er weer op zoveel steun van de supporters mogen rekenen! Mooie plekDit seizoen kon voor het eerst online van plek gewisseld worden. Op basis van het aantal verplaatsingen en de behoefte van de huidige seizoenkaarthouders, verwachten we dat zowel bestaande als nieuwe seizoenkaarthouders een mooie plek willen uitzoeken uit het aanbod dat komende woensdagochtend beschikbaar komt. Vanaf 10.00 uur nodigen we alle belangstellenden van harte uit via Ingang 1…

Lees verder op FC Groningen.nl: Vanaf woensdag 25 mei keuze uit mooie plekken in Euroborg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *