ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Handvol FC-internationals in komende interlandperiode

Sorloth treedt op 29 mei aan in en tegen Portugal, twee dagen later, op 1 juni in eigen land tegen IJsland en tenslotte op zondag 5 juni in en tegen België. Het is de eerste keer dat Sorloth is opgeroepen voor het nationale A-team. Albert Rusnak speelt op 1 juni met Jong Slowakije tegen Jong Oekraïne. Op 5 juni neemt de ploeg van Jong Slowakije het in Engeland op tegen de leeftijdsgenoten. Jarchinio Antonia is opgeroepen voor twee wedstrijden met het nationale team van Curacao. Simon Tibbling speelt begin juni een interland met Jong Zweden tegen Jong Georgië….

Lees verder op FC Groningen.nl: Handvol FC-internationals in komende interlandperiode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *