ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Padt scoort laatste treffer van ‘t seizoen bij THOS in Beerta: 0-17

Liefst 1.317 toeschouwers waren woensdagavond in Beerta aanwezig op het Abel van der Laan Sportpark bij de wedstrijd tussen de amateurs van THOS en de profs van FC Groningen. Zij zagen bij FC Groningen twee verschillende elftallen in actie komen in de eerste en tweede helft. Naast de geblesseerden (en vertrekkende) Michael de Leeuw en Rasmus Lindgren en Alexander Sorloth kwamen alle overige achttien spelers van de eerste selectie in actie. Ook Oussama Idrissi, Robbert de Vos, Keziah Veendorp en Roland Baas speelden een helft mee. AftrapBurgemeester Pieter Smit van Oldambt hield samen met FC-scout…

Lees verder op FC Groningen.nl: Padt scoort laatste treffer van ‘t seizoen bij THOS in Beerta: 0-17

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *