ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

FC sluit seizoen af in achtertuin van familie Hateboer

Morgenavond zullen 22 spelers van FC Groningen allemaal een helft in actie komen in de laatste oefenwedstrijd van het jaar, uit tegen THOS uit Beerta. Naast Sørloth zijn Michael de Leeuw en Rasmus Lindgren door blessures niet inzetbaar. Vanuit de B-selectie zijn Oussama Idrissi, Robbert de Vos, Roland Baas en Keziah Veendorp toegevoegd aan de selectie. BeertaHet Oost-Groningse Beerta heeft naast Hans Hateboer ook oud-prof en huidige FC-scout Jurrie Koolhof voortgebracht. En daarbij te bedenken dat het sportdorp in de gemeente Oldambt slechts ruim 2.000 inwoners heeft. Burgemeester Pieter Smit zal samen met Hans Hateboer…

Lees verder op FC Groningen.nl: FC sluit seizoen af in achtertuin van familie Hateboer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *