ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

De Leeuw gaat Kappelhof achterna naar Chicago

De Leeuw reist Johan Kappelhof achterna, die tijdens het afgelopen winter-transferwindow al de overstap naar de Verenigde Staten maakte. De komst van de doelpuntenmaker is zeer gewenst in Chicago. De ploeg staat na negen gespeelde wedstrijden in de MLS met 7 punten onderaan in de Eastern Conference. StandChicago Fire heeft met één duel minder gespeeld drie punten achterstand op de nummer voorlaatst Columbus Crew. Nummer 8 op de ranglijst is New York Red Bulls – dat eveneens 10 punten heeft, maar dan uit elf gespeelde duels – en die ploeg is donderdag de eerstvolgende tegenstander van Chicago Fire,…

Lees verder op FC Groningen.nl: De Leeuw gaat Kappelhof achterna naar Chicago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *