ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

‘Afscheid van clubman Van de Looi en seizoenafsluiting in Beerta’

“En ineens zit het seizoen 2015/2016 er dan op. Na de 2-1 overwinning vorige week donderdag in Euroborg gingen we afgelopen zondag vol goede moed richting Almelo. Hoewel we al diverse keren door het oog van de naald waren gekropen, kwamen we na een uur spelen op een 0-1 voorsprong. Heel lang leek het erop dat we ons zouden kwalificeren voor de finale van de play-offs, maar in de slotfase trok Heracles alsnog de wedstrijd naar zich toe, won het verdiend en speelt zodoende terecht de finale van de play-offs om een Europees ticket.” Doelstelling“Hoewel we…

Lees verder op FC Groningen.nl: ‘Afscheid van clubman Van de Looi en seizoenafsluiting in Beerta’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *