ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Halve eeuw FC-ervaring neemt afscheid bij Jong FC

Henk Bos (13 jaar FC) is de speler van de Beloften met de meeste ervaring in het betaalde voetbal. De 22-jarige aanvaller speelde in totaal 18 wedstrijden in het eerste van FC Groningen en wist daarin niet te scoren. Door een zware knieblessure miste Bos het gehele seizoen 2013/2014 en een deel van vorig seizoen. Na twee invalbeurten in de Eredivisie vorig seizoen, werd de vleugelspeler voor een half jaar verhuurd aan FC Emmen in de Jupiler League. Bos begon zijn voetbalcarrière bij VV Musselkanaal en doorliep daarna de gehele jeugdopleiding van FC Groningen. De 23-jarige centrale verdediger…

Lees verder op FC Groningen.nl: Halve eeuw FC-ervaring neemt afscheid bij Jong FC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *