ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

FC Groningen o23 komend seizoen in Derde Divisie Zaterdag

Afgelopen zaterdagmiddag viel in Almere het doek voor de aspiraties van FC Groningen om komende jaargang deel te nemen aan de Tweede Divisie. Een doelpunt (2-2) in de achtste minuut van de extra tijd van Almere City FC B1 tegen Brabant United B1 deed uiteindelijk de kansen keren. Almere City bleef op de slotdag weliswaar onder FC Groningen B1 geklasseerd, maar Brabant United werd op het laatst mogelijke moment nog gepasseerd door FC Twente B1, dat won van PEC Zwolle B1. Een flinke tegenvaller voor Jong FC Groningen dat de kansen voor plaatsing nog volledig in eigen hand…

Lees verder op FC Groningen.nl: FC Groningen o23 komend seizoen in Derde Divisie Zaterdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *