ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Buiten Euroborg: ‘Verdriet bij Kostic, vreugde bij Suárez’

Filip Kostic degradeerde zaterdagmiddag met zijn club VfB Stuttgart uit de Duitse Bundesliga. De ploeg van de voormalig FC’er verloor het uitduel bij VfL Wolfburg met 3-1 en eindigde uiteindelijk op een zeventiende plaats in de competitie. Het is voor het eerst in 39 jaar dat Stuttgart afzakt naar de tweede Bundesliga. Kostic stond tegen Wolfsburg in de basisopstelling, speelde zijn 30ste competitiewedstrijd van het seizoen en scoorde niet. De Serviër maakte dit seizoen vijf competitiedoelpunten en ook vijf assists. Kampioen Luis Suárez kon dit weekend wel juichen. De Uruguayaanse spits prolongeerde op de laatste speeldag in Spanje…

Lees verder op FC Groningen.nl: Buiten Euroborg: ‘Verdriet bij Kostic, vreugde bij Suárez’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *