ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Maduro: ‘We waren er dicht bij’

Maduro was door de afwezigheid van de geblesseerde Rasmus Lindgren aanvoerder van FC Groningen. De middenvelder gaf direct na afloop van de wedstrijd zijn analyse voor de camera van FOX Sports Eredivisie. “Ontzettend jammer, we waren er dicht bij, maar ik denk dat Heracles vandaag verdiend heeft gewonnen.” Ondermaats Door het verlies in Almelo weet Maduro dat het seizoen voor FC Groningen erop zit. “En dat is heel zuur want de doelstelling was om de play-offs te halen en ook te winnen. We waren heel dicht bij de finale, nog een minuutje te gaan. Zij…

Lees verder op FC Groningen.nl: Maduro: ‘We waren er dicht bij’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *