ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Groningen geeft finaleplaats toch nog uit handen

In de aanloop naar de wedstrijd was de blessure van Rasmus Lindgren een fikse tegenvaller. De Zweedse centrale verdediger was in de heenwedstrijd al in de eerste helft geblesseerd geraakt, maar maakte toen de negentig minuten wel vol. Daags na de wedstrijd werd al gauw duidelijk dat Lindgren niet mee zou kunnen. FC Groningen reisde met 21 spelers (inclusief drie keepers) af naar Almelo vanwege enkele andere vraagtekens in de selectie. Desevio Payne, Robbert de Vos en Stefan van der Lei namen uiteindelijk op de tribune plaats. Michael de Leeuw en Simon Tibbling keerden terug bij ‘de…

Lees verder op FC Groningen.nl: Groningen geeft finaleplaats toch nog uit handen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *