ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

FC Groningen A1 moet na twaalf jaar een stapje terug doen

AJAX A2 3-4 FC GRONINGEN A11-0 (10.), 1-1 Jhurrey Margaritha (38.), 2-1 (48.), 2-2 Daniel Bouman (55.), 3-2 (57.), 3-3 Yassine Zakir (62.), 3-4 Nagesh Amatsaleh (77.) opstelling FCG A1 Jan Hoekstra, Tim Riksman, Mathijs Elderman, Twan Nieboer (64.Nagesh Amatsaleh), Dennis van Duinen, Marijn Ploem, Jhurrey Margaritha (90.Oege Sietse van Lingen), Gerald Postma, Yassine Zakir (78.Rutger Etten), Daniel Bouman, Matthijs Hardijk (78.Joey Salden). In een knotsgekke wedstrijd op sportpark De Toekomst in Amsterdam hield FC Groningen A1 drie punten over. Het was een bijzonder duel voor de thuisploeg want na dit seizoen stopt…

Lees verder op FC Groningen.nl: FC Groningen A1 moet na twaalf jaar een stapje terug doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *