ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Van de Looi: ‘We staan voor, maar 2-1 is tricky’

Donderdag rond kwart voor negen had Van de Looi bij de persconferentie in Euroborg al aangeven dat hij over de eerste helft van donderdag tevreden was en over de tweede een stuk minder. “Voor de pauze hebben we verzuimd verder afstand te nemen en kregen we aan het slot zelfs nog een goal tegen. In de tweede helft was het begin goed, maar daarna werd het veel te slordig en leden we veel teveel balverlies. Een tweede tegengoal is ons bespaard gebleven.” Tricky Van de Looi zag dat Heracles vooral kansen kreeg omdat Groningen de…

Lees verder op FC Groningen.nl: Van de Looi: ‘We staan voor, maar 2-1 is tricky’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *