ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Idrissi: ‘We gaan zondag weer voor de winst’

Idrissi kwam dit seizoen al 17 keer in actie voor de ploeg van trainer Erwin van de Looi en was sinds zijn debuut in het eerste van FC Groningen eind vorig kalenderjaar bij zeven treffers betrokken. Drie maal scoorde Idrissi zelf en vier keer gaf hij de beslissende voorzet. Geen enkele andere FC’er is in de tweede seizoenshelft bij meer doelpunten betrokken. Debuut De buitenspeler keert zondagmiddag terug in een voor hem bijzonder stadion. “Ik heb in dat stadion als invaller mijn Eredivisiedebuut mogen maken, dat was op zaterdag 19 december vorig jaar,” zo weet Idrissi…

Lees verder op FC Groningen.nl: Idrissi: ‘We gaan zondag weer voor de winst’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *