ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

FC Groningen met grote groep naar Almelo

De ploeg van Van de Looi wordt zondagochtend achterna gereisd door 428 FC-supporters, die de Trots van het Noorden vanaf 12.30 uur hartstochtelijk zullen aanmoedigen. Wie er voor FC Groningen aan de aftrap verschijnt, wordt pas na de training van zaterdag bepaald. Grotere groep “Er zijn altijd wel pijntjes na een wedstrijd, dat is niet meer dan normaal,” aldus Van de Looi tijdens het perspraatje voorafgaand aan de wedstrijd in Almelo. “We zullen zaterdag kijken hoe iedereen ervoor staat. We gaan na de training van morgen in ieder geval al die kant op. Niet omdat…

Lees verder op FC Groningen.nl: FC Groningen met grote groep naar Almelo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *