ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Ontwerp je eigen fansjaal en win!

Hoe ziet jouw favoriete fansjaal er uit? Teken, knutsel, brei, knip of plak jouw ontwerp en lever dit uiterlijk, voorzien van je naam, adres, en telefoonnummer, voor maandag 23 mei 2016 in via e-mail, post of rechtstreeks bij onze FanCorner tegenover stadion Euroborg. Je mag onderstaand sjabloon gebruiken, maar dat is niet verplicht. De drie mooiste ontwerpen worden door een vakkundige jury uitgekozen en er kan van dinsdag 24 mei tot en mett zondag 29 mei op worden gestemd. Het ontwerp met de meeste stemmen wordt in productie genomen. De maker van het winnende ontwerp…

Lees verder op FC Groningen.nl: Ontwerp je eigen fansjaal en win!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *