ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

FC Groningen Facts: week 19

– FC Groningen won zeven van de laatste negen ontmoetingen met Heracles in alle competities (G1, V1). Bovendien is Heracles Almelo de meest favoriete tegenstander van Groningen in Euroborg. De FC won al negen keer van Heracles. Vaker dan van elke andere tegenstander. – In 2011 stonden beide ploegen ook tegenover elkaar in de eerste ronde van de play-offs – FC Groningen ging destijds door nadat met een 2-1 thuiszege een 3-2 nederlaag in Almelo werd weggepoetst. Alleen Mark-Jan Fledderus en Tim Breukers (beiden Heracles) kwamen van de huidige selecties in actie tijdens deze ontmoeting in de play-offs…

Lees verder op FC Groningen.nl: FC Groningen Facts: week 19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *