ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Afhankelijkheidsdag voor jeugdteams FC Groningen/Cambuur

De A-junioren van FC Groningen hebben maar een opdracht: winnen op sportpark De Toekomst van Ajax A2. Daarnaast is het afhankelijk van de wedstrijd FC Twente A1 v PEC Zwolle A1. De ploeg van trainer Peter Hoekstra moet hopen op een nederlaag van de Zwollenaren. Gebeurt dat niet dan speelt FC Groningen A1 volgend seizoen niet op het hoogste niveau. FC Groningen D2 kan als maximale nog een beslissingswedstrijd om het kampioenschap uit de wacht slepen. Ook voor D2 is winnen het devies. Tevens moet Be Quick 1887 D1 verliezen in Schalkhaar. In deze gevallen zullen…

Lees verder op FC Groningen.nl: Afhankelijkheidsdag voor jeugdteams FC Groningen/Cambuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *