ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Van de Looi: ‘Nu graag twee keer de tweede helft van zondag’

Afgelopen zondag bereikte FC Groningen op de laatste speeldag op eigen kracht de play-offs. “We hebben de competitie afgesloten op een zevende plek en hebben 50 punten behaald. Voor FC Groningen-begrippen een goede score,” stelt Erwin van de Looi. “Maar dat is ook alweer het verleden. We beginnen aan een nieuwe competitie met vier ploegen en een knock-outsysteem. We willen deze play-offs graag winnen.” FavorietVan de Looi en zijn ploeg zijn klaar voor het toetje van het seizoen. “We gaan ervoor en hebben er zin in. We willen donderdagavond een goede uitgangspositie verkrijgen….

Lees verder op FC Groningen.nl: Van de Looi: ‘Nu graag twee keer de tweede helft van zondag’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *