ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Selectie nagenoeg fit in aanloop naar eerste play-offduel

Afgelopen zondag waren Simon Tibbling (knie) en Jarchinio Antonia (lies) door blessures niet inzetbaar, maar zij trainden woensdag wel weer op het veld. Abel Tamata haakte op de wedstrijddag af en werd vervangen door Desevio Payne. Basisspeler Jesper Drost kreeg daags na de competitiewedstrijd met Heracles Almelo last van zijn knie. Kasper Larsen verliet de woensdagtraining met liesklachten. BalansOf Mimoun Mahi en/of Dino Islamovic weer aansluiten, wordt donderdag op de wedstrijddag pas besloten. Trainer Erwin van de Looi moet daarbij wel rekening houden met het aantal bankspelers per linie. “We moeten een bank formeren waarmee…

Lees verder op FC Groningen.nl: Selectie nagenoeg fit in aanloop naar eerste play-offduel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *