ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

De Leeuw: ‘Kansen liggen op fifty-fifty’

Afgelopen zondag speelden FC Groningen en Heracles Almelo in de laatste reguliere Eredivisiespeelronde tegen elkaar. Doordat Heracles en Groningen als nummer 6 en 7 eindigden, treffen de ploegen elkaar donderdagavond om 18.30 uur opnieuw. “We weten dat elke tegenstander in de play-offs een goed niveau heeft, al zijn wij de enige die afgelopen weekend heeft gewonnen. We zijn bovendien de laatste weken een rotploeg om te verslaan. Het is moeilijk scoren tegen ons en we weten zelf op de beslissende momenten wel toe te slaan.” ResultaatEn daarin legt De Leeuw ook meteen de verklaring bloot voor de…

Lees verder op FC Groningen.nl: De Leeuw: ‘Kansen liggen op fifty-fifty’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *