ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Vrije verkoop voor FC Groningen – Heracles Almelo begonnen

FC Groningen – Heracles Almelo (donderdag 12 mei, 18.30 uur)Seizoenkaarthouders hebben vrij toegang en hoeven dus geen (extra) handeling te verrichten! Op dinsdag 10 mei om 9.00 uur is de vrije verkoop gestart via deze website, de 32 FC Primera’s en om 10.00 uur bij de FanCorner bij Euroborg. Prijs in de losse verkoop is 15 euro voor alle drie de publiekstribunes.Op donderdag 12 mei openen Euroborg en de kassa’s om 17.00 uur. Heracles Almelo – FC Groningen (zondag 15 mei, 12.30 uur)Voorverkoop FanTour voor (Seizoen)ClubCardhouders van FC Groningen met vermelding ‘Lid SV’ op dinsdag 10 mei van 9.00 uur…

Lees verder op FC Groningen.nl: Vrije verkoop voor FC Groningen – Heracles Almelo begonnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *