ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

FC Groningen D1 besluit seizoen met overwinning

FC EMMEN D1 2-5 FC GRONINGEN D10-1 Olivier van der Tuin (10.), 0-2 Maurilio de Lannoy (16.pen.), 0-3 Olivier van der Tuin (26.), 1-3 (45.), 1-4 Thom van Bergen (49.), 2-4 (55.), 2-5 Thom van Bergen (59.) opstelling FCG D1 Owen van der Vlag, Milan Drayer, Emircan Gulge, Sietze de Klerk, Jesse Glasbergen, Rida Ajouaou, Bjorn Meijer, Maxim Mariani, Olivier van der Tuin, Jorg Schreuders, Maurilio de Lannoy. Wissels: Redzer Veenkamp, Thom van Bergen, Bastiaan Renkema, Stijn Hensema, Luciano Valente. In Emmen besliste FC Groningen de wedstrijd al voor rust. Dankzij twee doelpunten van Olivier…

Lees verder op FC Groningen.nl: FC Groningen D1 besluit seizoen met overwinning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *