ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Een ton tijdens benefietavond voor Stichting Opkikker

Deze stichting en FC Groningen in de Maatschappij hebben een partnership gesloten voor een periode van drie seizoenen. De partijen slaan de komende jaren de handen ineen om aandacht te vragen en geld te genereren voor de doelstelling van Stichting Opkikker; het organiseren van dagen van ontspanning voor gezinnen met een ziek kind. De jaarlijkse benefietavond is zo’n gelegenheid. Goede doelenFC Groningen heeft in september 2010 de Stichting FC Groningen in de Maatschappij in het leven geroepen. Binnen deze stichting heeft de club een groot aantal goede doelen geadopteerd, waaronder de projecten Scoor een boek!, OldStars FC…

Lees verder op FC Groningen.nl: Een ton tijdens benefietavond voor Stichting Opkikker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *