ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Seizoenkaarthouders vrij toegang in eerste ronde tegen Heracles

FC Groningen – Heracles Almelo (donderdag 12 mei, 18.30 uur)Seizoenkaarthouders vrij toegang.Voorverkoop (Seizoen)ClubCardhouders tot en met maandag 9 mei om 23.59 uur. Op dinsdag 10 mei om 9.00 uur start de vrije verkoop via deze website, de 32 FC Primera’s en om 10.00 uur bij de FanCorner bij Euroborg. Prijs in de losse verkoop is 15 euro voor alle drie de publiekstribunes. Heracles Almelo – FC Groningen (zondag 15 mei, 12.30 uur)Voorverkoop FanTour voor (Seizoen)ClubCardhouders van FC Groningen met vermelding ‘Lid SV’ op dinsdag 10 mei van 9.00 uur tot 23.59 uur. Prijs in deze fase is 22 euro.Op woensdag…

Lees verder op FC Groningen.nl: Seizoenkaarthouders vrij toegang in eerste ronde tegen Heracles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *