ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Sander van Hoorn wint Gasunie Shoot-Out bokaal

In de rust van de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Heracles Almelo vond de finale van de Gasunie Shoot-Out competitie plaats. Na de voorrondes, kwartfinale en halve finale was het tijd voor de grote finale waarin Sander van Hoorn en Hein Hartlief de strijd met elkaar aan moesten gaan. Om-en-om mochten er vijf strafschoppen worden genomen en de mannen hadden één Shoot-Out poging. De heren waren aan elkaar gewaagd, want na de strafschoppen en de Shoot-Out was de stand gelijk, 5-5. Om de winnaar te bepalen moesten de mannen wederom om-en-om strafschoppen…

Lees verder op FC Groningen.nl: Sander van Hoorn wint Gasunie Shoot-Out bokaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *