ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Jong FC Groningen verliest en moet zaterdag afwachten

Door de 2-1 overwinning van Jong Sparta Rotterdam op Jong AZ zijn de Rotterdammers zeker van een plek in de Tweede Divisie. Jong FC Twente staat op de virtuele ranglijst voor instroom nu precies gelijk met Jong FC Groningen. De vijfde plek op de reguliere Beloftenranglijst van 2015/2016 geeft de doorslag in het voordeel van Groningen. Twente staat zesde.Komende zaterdag zijn de wedstrijden Almere City B1 – Brabant United B1 en PEC Zwolle B1 – FC Twente B1 van belang in de bizarre ontknoping van het seizoen. FC Groningen B1 is al uitgespeeld en mag niet ingehaald worden…

Lees verder op FC Groningen.nl: Jong FC Groningen verliest en moet zaterdag afwachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *