ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

FC Groningen en Amstel verlengen samenwerking

Amstel is zowel voor het publieke deel in Euroborg als voor het zakelijke segment bierleverancier van FC Groningen. Amstel, onderdeel van Heineken Nederland, is tevens zakelijk partner van de Trots van het Noorden. ConceptenDaarnaast is Amstel partner in concepten voor Euroborg Horeca, (deels) een dochteronderneming van FC Groningen. Voorbeelden van deze concepten zijn de nieuwe speciaalbier bar in de Essent Lounge in Euroborg en het nieuw gerealiseerde FC Café op de tribune bij de Noordlease Business Corner. Deze ‘buiten-bar’ op de tribune is afgelopen zondag bij FC Groningens thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo voor het eerst gebruikt…

Lees verder op FC Groningen.nl: FC Groningen en Amstel verlengen samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *