ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Buiten Euroborg: ‘Chery in de prijzen, Van Dijk verlengt’

Tjaronn Chery sloot zaterdagmiddag zijn eerste seizoen in Engeland af met een overwinning. Zijn club Queens Park Rangers won thuis met 1-0 van Bristol City en de middenvelder speelde een uur mee op Loftus Road. Chery werd in de wedstrijd hard in het gezicht geraakt en deelde na afloop van het duel een foto vanuit de kleedkamer met een behoorlijke wond onder zijn oog. Door de winst behaalde QPR 60 punten uit 46 wedstrijden en eindigde daarmee op een twaalfde plaats. Gedeeld topscorerEnkele dagen voor de laatste speeldag viel Chery bij zijn club in de prijzen. De voormalige nummer…

Lees verder op FC Groningen.nl: Buiten Euroborg: ‘Chery in de prijzen, Van Dijk verlengt’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *