ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

BAUHAUS wordt rugsponsor bij FC Groningen

BAUHAUS is een bouwcentrum met producten voor huis, tuin en werkplaats en is inmiddels vertegenwoordigd in 17 landen, met ruim 260 vestigingen. Sinds 4 september 2015 is de eerste BAUHAUS-vestiging in Nederland geopend, in Groningen. Na de vestiging in Groningen zal volgend jaar de tweede vestiging worden geopend in Hengelo en is het streven de komende jaren verder door te groeien. Mooie ontwikkelingDe bouw van de vestiging in Groningen was mooie ontwikkeling voor de werkgelegenheid. De komst van het bedrijf zorgde voor 140 directe en 100 indirecte banen. De vestiging, met een winkeloppervlakte van 20.000 m2, biedt naast ca. 120.000…

Lees verder op FC Groningen.nl: BAUHAUS wordt rugsponsor bij FC Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *