ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Vanmiddag om 13.00 uur kassa’s open FC Groningen-Heracles Almelo

Voorafgaand aan de wedstrijd – waarvoor nog enkele kaarten op de Piet Fransen Tribune en Koeman Tribune beschikbaar zijn via https://kaartverkoop.fcgroningen.nl – is er op het veld een optreden van de Drentse band Mooi Wark.In de rust strijden Sander van der Hoorn en Hein Hartlief in een heuse finale om de Gasunie Shoot-Out Bokaal seizoen 2015/2016. FestiviteitenNa het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pieter Vink vraagt FC Groningen het publiek nog even op de plaats te blijven omdat er dan op het veld nog diverse festiviteiten plaatsvinden. Zoals te doen gebruikelijk wordt er…

Lees verder op FC Groningen.nl: Vanmiddag om 13.00 uur kassa’s open FC Groningen-Heracles Almelo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *