ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Tibbling: ‘Uitverkiezing is een grote eer’

Tibbling kwam vanwege een knieblessure niet in actie tijdens de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Heracles Almelo. “Zo stond ik toch nog even op het veld,” grapt de Zweed die een grote bokaal kreeg uitgereikt door hoofdsponsor Essent. “Deze uitverkiezing is een grote eer. Toen duidelijk was dat ik niet meer kon worden achterhaald, kreeg ik al veel reacties vanuit Zweden. Het is prachtig om in een mooi rijtje als Dusan Tadic, Andreas Granqvist, Tjaronn Chery en Maikel Kieftenbeld te staan.” Grunninger Na de uitreiking richtte algemeen directeur Hans Nijland zijn woorden tot de vertrekkende…

Lees verder op FC Groningen.nl: Tibbling: ‘Uitverkiezing is een grote eer’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *