ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Lindgren: ‘Ongelooflijk, hier kun je alleen van dromen’

Rasmus Lindgren brak in de tweede helft tegen Heracles Almelo na 53 minuten voetbal de ban door een voorzet vanuit een kortgenomen hoekschop succesvol af te ronden. Elf minuten later was de aanvoerder wederom succesvol na min of meer hetzelfde concept, al kwam die corner van de andere kant. Knijpen “Het is ongelooflijk, hier kun je alleen maar van dromen,” aldus een nagenietende Lindgren. “Ik heb Simon Tibbling net gevraagd me even te knijpen. Na de tweede goal stond ik in de kring juichende spelers en had ik tranen in mijn ogen. Een absoluut kippenvel-moment…

Lees verder op FC Groningen.nl: Lindgren: ‘Ongelooflijk, hier kun je alleen van dromen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *