ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Nederlaag brengt FC Groningen A1 dieper in de problemen

Teams Locatie Groningen FC GRONINGEN A1 0-4 SC HEERENVEEN A10-1 (3.), 0-2 (11.), 0-3 (53.), 0-4 (65.) opstelling FCG A1 Jan Hoekstra, Tim Riksman, Marijn Ploem, Twan Nieboer, Dennis van Duinen, Daniel Bouman (56.Kolbein Finnsson), Jhurrey Margaritha, Gerald Postma, Yassine Zakir (85.Rutger Etten), Nagesh Amatsaleh (46.Mathijs Elderman), Joey Salden (24.Matthijs Hardijk). In de strijd tegen degradatie leed de ploeg van trainer Peter Hoekstra een dure nederlaag. De aartsrivaal uit Heerenveen was veel te sterk en boekte dan ook een ruime overwinning. In het eerste kwartier namen de Friezen al een voorschot op de…

Lees verder op FC Groningen.nl: Nederlaag brengt FC Groningen A1 dieper in de problemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *