ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Groningen, Hoekstra, Mahi, Reijnen, Lindgren en Hateboer in FCG TV

Afgelopen dinsdag maakte FC Groningen bekend dat Marcel Groninger en Peter Hoekstra volgend seizoen de nieuwe trainer van FC Groningen, Ernest Faber, gaan assisteren. FC Groningen TV sprak Groninger en Hoekstra en maakte op dat het voor beiden een stap hogerop is. Jong FC Groningen maakt nog alle kans om volgend seizoen uit te komen in de nieuw te vormen Tweede Divisie. De ploeg van trainer Alfons Arts zette afgelopen maandag een grote stap door in Euroborg met 4-1 te winnen van Jong Brabant United. Tijdens dat duel maakte Mimoun Mahi zijn rentree en dat vierde hij…

Lees verder op FC Groningen.nl: Groningen, Hoekstra, Mahi, Reijnen, Lindgren en Hateboer in FCG TV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *