ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

FC Groningen Facts: week 18

– FC Groningen won voor het eerst sinds 2010/11 een Eredivisiewedstrijd bij sc Heerenveen, tevens de eerste keer sinds dat seizoen dat ‘de dubbel’ wordt gewonnen tegen Heerenveen. Er vielen maar twee kaarten bij Heerenveen-Groningen, het laagste aantal in een onderling duel sinds 11 september 2011 (eveneens 2). – sc Heerenveen en FC Groningen kwamen beiden tot slechts één schot op doel in de tweede helft. De doelpunten van FC Groningen waren de enige twee schoten op doel van de Groningers. FC Groningen was trefzeker met zes van de laatste elf schoten op doel in de Eredivisie. – FC Groningen…

Lees verder op FC Groningen.nl: FC Groningen Facts: week 18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *