ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

De Leeuw: ‘Hopen dat de eindsprint nog even doorgaat’

Door de goede reeks met 13 punten uit vijf duels is FC Groningen helemaal in de race voor een play-offplaats. In tegenstelling tot de vorige weken heeft de FC plaatsing weer in eigen hand. Michael de Leeuw verwacht niet dat hij zondag zijn laatste duel in Euroborg speelt. Goede fase “Ik heb het gevoel dat wij de play-offs gaan halen en dus denk ik niet dat het zondag mijn laatste wedstrijd voor FC Groningen is,” zegt De Leeuw. “We zitten in een goede fase en ik verwacht dat we het niet weggeven. We moeten…

Lees verder op FC Groningen.nl: De Leeuw: ‘Hopen dat de eindsprint nog even doorgaat’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *