ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Optreden Mooi Wark bij afscheid spelers en trainers

Voorafgaand aan de wedstrijd – waarvoor nog enkele honderden kaarten beschikbaar zijn via https://kaartverkoop.fcgroningen.nl – is er op het veld een optreden van de Drentse band Mooi Wark.In de rust strijden Sander van der Hoorn en Hein Hartlief in een heuse finale om de Gasunie Shoot-Out Bokaal seizoen 2015/2016. FestiviteitenNa het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Serdar Gözübüyük vraagt FC Groningen het publiek nog even op de plaats te blijven omdat er dan op het veld nog diverse festiviteiten plaatsvinden. Zoals te doen gebruikelijk wordt er namelijk na de laatste reguliere competitiewedstrijd officieel…

Lees verder op FC Groningen.nl: Optreden Mooi Wark bij afscheid spelers en trainers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *