ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Zinderende ontknoping nadert voor Jong FC Groningen

Na de wedstrijden van dinsdag 3 mei is de situatie als volgt: Jong Utrecht en Jong AZ maken op 9 mei uit wie zich plaatst voor de Jupiler League in het seizoen 2016/2017. Daarvoor heeft Utrecht na de 2-0 zege van maandagavond in Alkmaar veruit de beste papieren. De andere ploeg is – samen met de top-7 van de Topklasse Zaterdag en de top-7 van de Topklasse Zondag – één van de vier Beloften-deelnemers aan de nieuwe Tweede Divisie. Daarvoor is Jong Vitesse als eerste geplaatst. Drie ploegen strijden dan nog om de twee resterende tickets: Jong Groningen, Jong Sparta…

Lees verder op FC Groningen.nl: Zinderende ontknoping nadert voor Jong FC Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *