ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Groninger en Hoekstra assistenten bij FC Groningen

Marcel Groninger (45) en Peter Hoekstra (43) maken een interne promotie bij FC Groningen. Groninger is momenteel tweede assistent-trainer onder hoofdtrainer Erwin van de Looi én zelfstandig trainer/coach bij amateurvereniging HHC Hardenberg. De in Groningen geboren en getogen Groninger had reeds overeenstemming met de zaterdag topklasser over contractverlenging, maar daarbij was een herenakkoord gesloten dat de trainer de mogelijkheid gaf bij een positieverbetering in het betaalde voetbal aan de slag te gaan als die mogelijkheid zich zou voordoen. Deze situatie doet zich nu voor. CarrièreGroninger is sinds 2013 aan FC Groningen verbonden als tweede assistent-trainer….

Lees verder op FC Groningen.nl: Groninger en Hoekstra assistenten bij FC Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *