ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

‘Deelname aan play-offs in eigen hand’

“We hebben afgelopen zondag in en tegen Heerenveen een hele mooie en tevens belangrijke zege geboekt. Door de 1-2 overwinning en de uitslagen op de andere velden kunnen we komend weekend op de laatste speeldag van de reguliere competitie onze sportieve doelstelling halen: deelname aan de play-offs. Alle wedstrijden beginnen zondagmiddag wederom op hetzelfde tijdstip: om 14.30 uur. Onze tegenstander is Heracles Almelo, dat zich afgelopen weekend al verzekerde van deelname aan het toetje van het seizoen waarbij de winnaar een Europees ticket verdient.” Geen toeval“Spelers en staf zijn er na een hele lastige fase in…

Lees verder op FC Groningen.nl: ‘Deelname aan play-offs in eigen hand’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *