ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Payne, Linssen en Mahi zijn van de partij tegen Jong Brabant United

Bij Jong FC Groningen zijn Oussama Idrissi, Willem Gootjes en Daro Faraj vanavond niet van de partij. Bryan Linssen, Mimoun Mahi en Desevio Payne behoren wel tot de selectie voor het duel met de nummer 10 van de ranglijst, die bestaat uit spelers van FC Den Bosch en RKC Waalwijk.KansenJong FC Groningen heeft de plaatsing voor de Tweede Divisie volledig in eigen hand, maar kan vanavond bij winst op Jong Brabant United de deelname aan de Tweede Divisie nog niet veiligstellen. Daarvoor is morgen, dinsdag 3 mei, een thuiszege van Jong Volendam op Jong Twente of…

Lees verder op FC Groningen.nl: Payne, Linssen en Mahi zijn van de partij tegen Jong Brabant United

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *