ALLE FC GRONINGEN NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Jong FC Groningen: vanavond cruciaal thuisduel in Euroborg

Jong FC Groningen heeft de plaatsing voor de Tweede Divisie nog volledig in eigen hand, maar kan bij winst op Jong Brabant United nog niet op maandag 2 mei deelname aan de Tweede Divisie veiligstellen. Daarvoor is een thuiszege van Jong Volendam op Jong Twente op dinsdag 3 februari afdoende. Ook Jong Almere City FC het feest op dinsdag 3 februari compleet maken door thuis te winnen van Jong Sparta.RanglijstFC Groningen moet op de reguliere ranglijst van de Beloftencompetitie Jong Sparta voorblijven of Jong Twente minimaal twee plekken voorblijven. In de laatste speelronde op maandag 9 mei volgt voor Jong…

Lees verder op FC Groningen.nl: Jong FC Groningen: vanavond cruciaal thuisduel in Euroborg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *